Ik bezorg jullie op de mooiste dag van je leven het mooiste bruidsbloemwerk.


De Mogelijkheden


bruidsboeket de bruidsbloemist

Bruidsboeketten


Jouw bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen. Het perfecte bruidsboeket is een weerspiegeling van jouw liefdesverhaal.

 

Bruiloft styling de bruidsbloemist

bruiloft styling


Bruiloft Decoratie voor jullie Magische Dag. Een bruiloft is niet compleet zonder de bloemen decoratie om jouw dag onvergetelijk te maken. 


De Ervaringen van Bruidsparen


profile-pic

Precies zoals wij bedacht hadden en misschien nog wel mooier!

Wij kunnen Claire en Wout-Jan bij iedereen aanraden! Het is een superleuk en spontaan koppel en ze hebben echt fantastische bloemen afgeleverd, precies zoals wij bedacht hadden en misschien nog wel mooier!
Nadat wij een email hadden gestuurd om te vragen naar meer informatie, reageerden ze supersnel en een afspraak (bij ons thuis) was zo gemaakt! We hebben wat voorbeelden laten zien en gesproken hoe onze dag eruit ziet. De dag erna kregen we al een offerte in de mailbox. Het contact voor en na de dag was heel goed.
Wij genieten nog lang na van de mooie bloemen op alle foto's!

Marcelle & Joël
profile-pic

Wat een fantastisch bruidsboeket!

Wat heb je een fantastisch bruidsboeket en corsages voor onze bijzondere dag gemaakt, boven verwachting!!! We zijn dolblij met de kleuren en de samenstelling van de bloemen. Ondanks de vele verschillende wensen vanuit ons heb je er toch zelf iets prachtigs van gemaakt, enorm bedankt Claire!

Roderik&Annemarie
profile-pic

And the most important part, the flowers are very elegant.

Very nice experience with Claire and her team.
Claire is very open minded to listen to the client's requirement and giving nice feedback immediately, and being very efficient to arrange the flowers in the short time. And the most important part, the flowers are very elegant.

Emanuele&Alina
profile-pic

Geweldig in het begrijpen van onze wensen.

Super vriendelijk en geweldig in het begrijpen van onze wensen. Gemakkelijk en snel mee te communiceren. En prachtige bloemen. Zeker een topper ik zou haar iedereen aanraden.

Stefan&Lysanne
profile-pic

Alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag!

Claire heeft voor ons de bloemen voor onze bruiloft verzorgd (corsage bruidegom, boeket bruid, versiering locatie en versiering auto). De bloemen waren prachtig en heel kleurrijk, en kwamen heel mooi uit op de foto's. We hebben Claire ervaren als iemand die haar werk met veel (aanstekelijk) enthousiasme en plezier doet, maar ook pro-actief en flexibel is met wijzigingen in onze opdracht. Dit alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag!

Thomas&Eveline
profile-pic

Flowers were very nicely made and were fresh for the week after the wedding.

For our wedding Claire made a beautiful bouquet and corsages for groom and bridesmaids. She also made flower decorations for the dinner tables and ceremony. Flowers were very nicely made and were fresh for the week after the wedding. Claire listened to our wishes very carefully and communication was clear. Thank you for the nice work!

Andrew&Kamilla
profile-pic

Wij waren erg onder de indruk

Vanaf het begin toen wij contact legden met Claire was het meteen al positief. Bij de kennismaking was ze goed voorbereid en luisterde ze heel goed naar onze wensen. Ook gaf zij haar eigen visie en ideeën mee die ons erg geholpen hebben om de juiste combinatie te creëren. Een aantal weken voor onze bruiloft kwamen wij nog met de wens bloemen voor de bruidsauto te bestellen en dat verliep heel soepel. Uiteindelijk waren de bloemen nog mooier dan zij beschreven had. Wij waren erg onder de indruk en onze trouwlocatie was echt heel mooi versierd.

Jazz&Christiaan
profile-pic

Wij kregen veel complimenten over de bloemen.

Heel blij waren wij met het trouwboeket, de corsages, bloemenarmbandje en zelfs een haarspeldje met dezelfde bloemetjes erop. Ze zijn de hele dag mooi gebleven en wij kregen veel complimenten over de bloemen. Claire had ze mooi ingebonden en goed naar onze wensen geluisterd. Ook fijn dat zij eerst thuis langskomt om het door te spreken en de bloemen aan huis brengt. Claire is goed toegankelijk en je ziet dat zij passie heeft voor haar werk.

Steven&Rebecca
profile-pic

wat was ik blij met de twee bedeltjes van mijn opa en oma.

Super fijne contact met claire. Ze heeft ons heel fijn geholpen met keuze maken. Ze kwam bij ons thuis en het gesprek was erg gezellig. We hadden een topdag ook dankzij de mooie bloemen.

Het boeket was helemaal naar wens. En wat was ik blij met de twee bedeltjes van mijn opa en oma.

Lieve claire bedankt voor alles ♡

Luuk&Ciska
profile-pic

Ze luisterde goed naar onze ideeën en wensen, maar kwam zelf ook met verrassende opties!

Via een artikel in de krant kwamen wij bij Claire terecht. Contact met haar opnemen was heel makkelijk en voor ik het wist zat ik met haar aan tafel! Ze luisterde goed naar onze ideeën en wensen, maar kwam zelf ook met verrassende opties! Ze is creatief en dat is te zien in haar bloemwerk. We waren (zijn!) erg tevreden met het bruidsboeket, de (pols)coursages, het bloemwerk voor in de kerk en de bloemenslinger voor aan de auto! Een aanrader!

Marco&Rianne

Galerij


Gratis Adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of weet je nog niet zo goed wat je wil? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik kom dan thuis bij jullie langs om de mogelijkheden en de wensen te bespreken. 

In dit gesprek geef ik je graag advies om er een kloppend geheel van te maken. En dat alle bloemen op elkaar afgestemd zijn. Zodat jullie mooiste dag net dat beetje extra krijgt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

© De Bruidsbloemist. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

>