Hi! Mijn naam is Claire van der Velden en ik bezorg jou op de mooiste dag van je leven het mooiste bruidsbloemwerk.

Als klein meisje vond ik bloemen erg interessant en plukte ik tot grote ergernis bloemen uit tuinen en perken. Na de basisschool ging ik naar de middelbare school tegenover de bloemenveiling in Naaldwijk, het Westland.Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende bloemenwinkels.

Al snel werd duidelijk: ik word bloemist en bloemen zijn mijn passie


In 2008 heb ik mijn diploma Bloemist en interieurstylist behaald. De droom om voor mijzelf te beginnen werd steeds groter. Wel vond ik dat eerst werkervaring moest opdoen om dit waar te kunnen maken.


Na bij verschillende bloemenwinkels gewerkt te hebben, deed in 2012 de mogelijkheid zich voor om voor mijzelf te beginnen. Sindsdien heb ik mij verder gespecialiseerd in bruidsbloemwerk en is dit echt mijn passie geworden.


In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur en ben ik veel buiten te vinden. Daarnaast vind ik reizen super en gebruik de natuur in de wereld als inspiratiebron. Als ik thuis ben vind ik het fijn om boeken & vakbladen te lezen. Ik heb geen tijd voor de tv dus die heb ik dan ook niet in huis.

Jouw droombruiloft vertalen naar een echt sprookje

Wat ik het leukst vind aan mijn werk is om het totaalplaatje compleet maken.

Dat jouw bloemwerk van bruidsboeket tot backdrop echt klopt met wat jij in gedacht hebt. Meewerken aan een real life fairy tale wedding, daar word ik gelukkig van.

Gratis Adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of weet je nog niet zo goed wat je wil? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik kom dan thuis bij jullie langs om de mogelijkheden en de wensen te bespreken. 


In dit gesprek geef ik je graag advies om er een kloppend geheel van te maken. En dat alle bloemen op elkaar afgestemd zijn. Zodat jullie mooiste dag net dat beetje extra krijgt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

© De Bruidsbloemist. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

>